Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Banco Central Tigre
442 Tactiek 4 - 3 - 3
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 23.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Peñaloza heeft problemen om de bal te vangen. Peñaloza met een sublieme pass. Linari is nu in balbezit. Fantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Peñaloza met een sublieme pass. Herrón met een sublieme pass. Glades probeert de bal met de borst te controleren. Schapira rent richting de bal. Schapira passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tarabini speelt de bal door. Linari heeft problemen om de bal te vangen. Antiman rent richting de bal. Peñaloza rent richting de bal. Peñaloza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Banco Central - Tigre 0:1

23e minuut.
Martinelli geeft een lange en hoge pass. Sakinko rent richting de bal. Sakinko passt de bal in één keer door. Cudos is nu in balbezit. Cudos haalt uit met een fantastische trap. Rava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Sakinko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schunke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sakinko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schunke met een sublieme pass. Sakinko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Sakinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos is nu in balbezit. Schunke onderschept slim de pass. Sakinko rent richting de bal. Sakinko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Banco Central - Tigre 1:1

38e minuut.
Aban is nu in balbezit. Huentelican onderschept slim de pass. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakinko rent richting de bal. Sakinko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carboni trapt de bal weg van het doel. Huentelican bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos rent richting de bal. Cudos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Banco Central 51%, Tigre 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Banco Central - Tigre 1:1

61e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Gagliardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rossi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilson met een snel genomen vrije trap. Linari heeft problemen om de bal te vangen. Fantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Schapira probeert naar een medespeler te passen. Linari rent richting de bal. Herrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Linari verovert de bal door een tackle van achteren. Linari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schapira schiet op doel. Na een snelle pass probeert Antiman de bal onder controle te krijgen. Cudos is nu in balbezit. Huentelican is nu in balbezit. Huentelican passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Couchot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaloza probeert naar een medespeler te passen. Linari rent richting de bal. Linari draait met de bal, schiet en ... Carboni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gagliardo is nu in balbezit. Fantino begaat een overtreding. Gagliardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gagliardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sakinko rent richting de bal. Sakinko passt de bal met de wreef. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tarabini onderschept slim de pass. Tarabini passt de bal met de wreef. Peñaloza met een sublieme pass. Linari bereikt de bal nog maar net als eerste. Linari draait met de bal, schiet en ... Paal! Carboni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Banco Central 57%, Tigre 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Banco Central - Tigre 1:1