Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: Transito Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1666
Transito Chu Pa La Gato
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Boccanera probeert naar een medespeler te passen. Bielert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielert passt de bal zonder na te denken. Maurois is nu in balbezit. Maurois draait met de bal, schiet en ... Actis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Actis met een sublieme pass. Gasquete kopt de bal weg. Daar is Elaghiozian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villegas is nu in balbezit. Villegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Boccanera geeft een lange en hoge pass. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt geeft een hoge lob. Maurois controleert de bal met de borst. Maurois draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Maurois rent richting de bal. Bielert bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurois bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielert bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurois rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maurois rent richting de bal. Maurois schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Monry onderschept slim de pass. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt geeft een lange en hoge pass. Maurois is nu in balbezit. Maurois haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Transito - Chu Pa La Gato 0:1

18e minuut.
Maurois rent richting de bal. Monry verovert de bal door een tackle van achteren. Bielert onderschept slim de pass. Maurois rent richting de bal. Maurois schiet op doel. Actis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Monry probeert de bal aan de voet te houden. Villegas is nu in balbezit. Aguin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguin krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gatti geeft een hoge lob. Monry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bielert is nu in balbezit. Maurois is nu in balbezit. Maurois draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transito - Chu Pa La Gato 0:2

34e minuut.
Elaghiozian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elaghiozian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monry met een snel genomen vrije trap. Villegas is nu in balbezit. Villegas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bielert onderschept slim de pass. Bielert probeert naar een medespeler te passen. Lousararian rent richting de bal. Bielert rent richting de bal. Bielert draait met de bal, schiet en ... Actis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Courault is nu in balbezit. Courault geeft de bal voor. Waiwenad heeft problemen om de bal te vangen. Maurois bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurois haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Transito - Chu Pa La Gato 0:3

40e minuut.
Monry passt de bal zonder na te denken. Monry bereikt de bal nog maar net als eerste. Monry passt de bal in één keer door. Villegas rent richting de bal. Villegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Binner de bal. Binner passt de bal met de wreef. Boccanera heeft problemen om de bal te vangen. Villegas rent richting de bal. Villegas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Boccanera passt de bal zonder na te denken. Aguin rent richting de bal. Elaghiozian bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas rent richting de bal. Villegas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Chowanczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transito 51%, Chu Pa La Gato 49%.
Transito - Chu Pa La Gato 0:3

54e minuut.
Naishtadt probeert naar een medespeler te passen. Waiwenad bereikt de bal nog maar net als eerste. Waiwenad geeft een hoge lob. Maurois krijgt zijn hoofd ertegen. Courault maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Monry geeft de bal voor. Genchoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Binner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Binner krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Gasquete passt de bal met de wreef. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Binner is nu in balbezit. Binner schiet op doel. Cachicatari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Naishtadt geeft een lange en hoge pass. Waiwenad is nu in balbezit. Waiwenad passt de bal met de wreef. Maurois is nu in balbezit. Maurois haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transito 58%, Chu Pa La Gato 42%.
Transito - Chu Pa La Gato 0:3