Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.10
  • Stadion: FC Conesa Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1926
FC Conesa Laucha FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 23.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Gandolfi probeert naar een medespeler te passen. Medrano rent richting de bal. Medrano speelt de bal door. Myskoroski is nu in balbezit. Myskoroski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Viatri speelt de bal door. Klungelig pakt Gandolfi de bal. Gandolfi probeert naar een medespeler te passen. Myskoroski is nu in balbezit. Myskoroski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Caraglio passt de bal zonder na te denken. Sinbonnet rent richting de bal. Sinbonnet probeert naar een medespeler te passen. Tisera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kodela onderschept slim de pass. Kodela passt de bal met de wreef. Abramowski rent richting de bal. Myskoroski verovert de bal door een tackle van achteren. Myskoroski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Lodihiani met de inworp. Sinbonnet rent richting de bal. Sinbonnet probeert naar een medespeler te passen. Tisera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Delamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Gandolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Gandolfi met een sublieme pass. Myskoroski rent richting de bal. Myskoroski draait met de bal, schiet en ... Hereñu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Conesa 68%, Laucha FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Conesa - Laucha FC 0:0

53e minuut.
Paulón rent richting de bal. Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón onderschept slim de pass. Paulón haalt uit met een fantastische trap. Hereñu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lodihiani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caraglio is nu in balbezit. Caraglio passt de bal met de wreef. Tisera rent richting de bal. Tisera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Myskoroski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kodela bereikt de bal nog maar net als eerste. Myskoroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodela is nu in balbezit. Kodela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Conesa 59%, Laucha FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Conesa - Laucha FC 0:0