Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11
  • Stadion: JD Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2829
Mirindo FC Racing Club 1903
MIR26 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 22.7
adequate Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen poor


7e minuut.
Cimaglia passt de bal in één keer door. Arning rent richting de bal. Dušánek onderschept slim de pass. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirindo FC - Racing Club 1903 1:0

10e minuut.
Stojanowski passt de bal met de wreef. Arning is nu in balbezit. Arning probeert naar een medespeler te passen. Frys rent richting de bal. Frys draait met de bal, schiet en ... Garlobo bokst de bal weg.

10e minuut.
Rackiewitz is nu in balbezit. Moreira onderschept slim de pass. Moreira met een sublieme pass. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Piriz trapt de bal weg van het doel. Busacchi probeert naar een medespeler te passen. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov schiet op doel. Piriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Loncon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirindo FC - Racing Club 1903 2:0

18e minuut.
Cimaglia probeert naar een medespeler te passen. Stojanowski rent richting de bal. Stojanowski passt de bal in één keer door. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Stojanowski kopt de bal weg. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov passt de bal zonder na te denken. Dušánek is nu in balbezit. Dušánek schiet op doel. Piriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elekes bereikt de bal nog maar net als eerste. Elekes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Freire met een sublieme pass. Dušánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Arning rent richting de bal. Dušánek verovert de bal door een tackle van achteren. Dušánek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Milovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dušánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušánek passt de bal zonder na te denken. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dušánek rent richting de bal. Arning bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušánek verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Piriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paudits is nu in balbezit. Piriz met een sublieme pass. Stojanowski kopt de bal weg. Dušánek rent richting de bal. Dušánek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Paudits is nu in balbezit. Paudits passt de bal in één keer door. Schroeder is nu in balbezit. Kostadinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirindo FC - Racing Club 1903 3:0

33e minuut.
Paudits met een sublieme pass. Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski passt de bal met de wreef. Dušánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušánek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Piriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirindo FC - Racing Club 1903 4:0

37e minuut.
Rackiewitz is nu in balbezit. Rackiewitz speelt de bal door. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Frys onderschept slim de pass. Frys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Paudits passt de bal in één keer door. Moreira met een sublieme pass. Busacchi probeert de bal aan de voet te houden. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirindo FC - Racing Club 1903 5:0

43e minuut.
Danzer rent richting de bal. Danzer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lezana met een snelle inworp. Yrigoyen geeft een lange en hoge pass. Garlobo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Paudits geeft de bal voor. Kostadinov is nu in balbezit. Loncon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Piriz bokst de bal weg. Milovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirindo FC - Racing Club 1903 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirindo FC 33%, Racing Club 1903 67%.
Mirindo FC - Racing Club 1903 6:0

47e minuut.
Busacchi kopt de bal weg. Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Milovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Milovich rent richting de bal. Kostadinov onderschept slim de pass. Daar is Kostadinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirindo FC - Racing Club 1903 7:0

59e minuut.
Paudits bereikt de bal nog maar net als eerste. Paudits speelt de bal door. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Piriz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirindo FC - Racing Club 1903 8:0

62e minuut.
Stojanowski probeert naar een medespeler te passen. Elekes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milovich. Elekes raakt geblesseerd tijdens het duel. Kostadinov wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dušánek onderschept slim de pass. Dušánek met een sublieme pass. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Piriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Paudits probeert naar een medespeler te passen. Dušánek is nu in balbezit. Dušánek passt de bal met de wreef. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lezana is nu in balbezit. Dušánek verovert de bal door een tackle van achteren. Dušánek met een sublieme pass. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirindo FC - Racing Club 1903 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirindo FC 29%, Racing Club 1903 71%.
Mirindo FC - Racing Club 1903 9:0