Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andino Sport Clube The Sharks FC
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Hanael met de inworp. Maggio rent richting de bal. Claramunt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Claramunt krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Priesmeier is nu in balbezit. Epullanca rent richting de bal. Epullanca geeft de bal voor. Berstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Claramunt met een sublieme pass. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca passt de bal zonder na te denken. Huichaquelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichaquelen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Percoco trapt de bal weg van het doel. Berstein kopt de bal weg. Birkmeyer rent richting de bal. Birkmeyer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mattas met een snelle inworp. Neiman geeft de bal voor. Cahuayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Claramunt is nu in balbezit. Claramunt probeert naar een medespeler te passen. Huichaquelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkmeyer rent richting de bal. Birkmeyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andino Sport Clube - The Sharks FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andino Sport Clube 48%, The Sharks FC 52%.
Andino Sport Clube - The Sharks FC 0:1

58e minuut.
Maggio is nu in balbezit. Maggio geeft de bal voor. Daar is Alseda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neiman is nu in balbezit. Neiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andino Sport Clube 55%, The Sharks FC 45%.
Andino Sport Clube - The Sharks FC 0:1