Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Desamparados Tero F.C
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Ilwen verovert de bal door een tackle van achteren. Pieres rent richting de bal. Ilwen is nu in balbezit. Ilwen haalt uit met een fantastische trap. Castellano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Desamparados - Tero F.C 1:0

18e minuut.
Lijtmaer is nu in balbezit. Murz verovert de bal door een tackle van achteren. Murz speelt de bal door. Rubinich is nu in balbezit. Rubinich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vergara is nu in balbezit. Neiman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vergara raakt geblesseerd tijdens het duel. Trosmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Desamparados - Tero F.C 2:0

23e minuut.
Ilwen geeft de bal voor. Pieres is nu in balbezit. Pieres geeft de bal voor. Anuillang is nu in balbezit. Anuillang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Guzmán probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rossi zal de hoekschop nemen. Anuillang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuillang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Desamparados - Tero F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Desamparados 72%, Tero F.C 28%.
Deportivo Desamparados - Tero F.C 2:1

48e minuut.
Rubinich passt de bal in één keer door. Menicocci geeft een hoge lob. Rossi is nu in balbezit. Anuillang is nu in balbezit. Anuillang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Desamparados - Tero F.C 2:2

49e minuut.
Rubinich rent richting de bal. Lijtmaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijtmaer passt de bal met de wreef. Anuillang is nu in balbezit. Anuillang haalt uit met een fantastische trap. Verde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verde met een sublieme pass. Menicocci probeert naar een medespeler te passen. Gorostegui heeft problemen om de bal te vangen. Murz rent richting de bal. Murz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Menicocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilwen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menicocci. Menicocci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Desamparados 61%, Tero F.C 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Desamparados - Tero F.C 2:2