Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11
  • Stadion: team 5 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2200
Santa Luisa Racing Club 1903
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso passt de bal met de wreef. Thwaites probeert naar een medespeler te passen. Heymann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heymann draait met de bal, schiet en ... Piriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Daar is Massot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luder rent richting de bal. Massot begaat een overtreding. Massot krijgt een gele kaart. Luder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lezana met een snel genomen vrije trap. Rackiewitz rent richting de bal. De bal raakt de paal. Rackiewitz controleert de bal met de borst. Rackiewitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Luisa - Racing Club 1903 0:1

34e minuut.
Buryaile rent richting de bal. Buryaile probeert naar een medespeler te passen. Heymann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heymann draait met de bal, schiet en ... Piriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Luisa - Racing Club 1903 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Luisa 65%, Racing Club 1903 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santa Luisa - Racing Club 1903 1:1

54e minuut.
Arning speelt de bal door. Le Roger is nu in balbezit. Le Roger passt de bal met de wreef. Rackiewitz rent richting de bal. Rackiewitz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Luder passt de bal in één keer door. Rackiewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg is nu in balbezit. Rackiewitz onderschept slim de pass. Rackiewitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
D`Angelo trapt de bal weg. Afonso kopt de bal weg. Le Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rackiewitz is nu in balbezit. Rackiewitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yrigoyen onderschept slim de pass. Arning is nu in balbezit. Arning passt de bal met de wreef. Le Roger is nu in balbezit. Le Roger geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rackiewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rackiewitz haalt uit met een fantastische trap. D`Angelo bokst de bal weg.

90e minuut.
Rackiewitz onderschept slim de pass. Rackiewitz passt de bal met de wreef. Frys rent richting de bal. Rackiewitz is nu in balbezit. Rackiewitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Luisa 54%, Racing Club 1903 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santa Luisa - Racing Club 1903 1:1