Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11
  • Stadion: Jerebian Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1442
Jerebian Scaloneta Fc
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Bourgeois is nu in balbezit. Bourgeois passt de bal in één keer door. Fren rent richting de bal. Fren draait met de bal, schiet en ... Zuppa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerebian - Scaloneta Fc 1:0

18e minuut.
Devan passt de bal in één keer door. Demaría rent richting de bal. Manghi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manghi krijgt een gele kaart. Demaría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rincón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hayuer rent richting de bal. Hayuer geeft een lange en hoge pass. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Fren onderschept slim de pass. Fren draait met de bal, schiet en ... Zuppa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fren is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ormazábal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kempes probeert naar een medespeler te passen. Fren controleert de bal met de borst. Fren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Rincón rent richting de bal. Rincón speelt de bal door. Daar is Pairo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demaría rent richting de bal. Demaría haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coloccini probeert naar een medespeler te passen. Kempes probeert naar een medespeler te passen. Fren rent richting de bal. Fren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pairo kopt de bal weg. Kempes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nitsch. Nitsch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerebian 52%, Scaloneta Fc 48%.
Jerebian - Scaloneta Fc 1:0

48e minuut.
Bordehere is nu in balbezit. Bordehere geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pairo de bal onder controle te krijgen. Demaría rent richting de bal. Demaría draait met de bal, schiet en ... Coloccini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Manghi heeft problemen om de bal te vangen. Manghi geeft de bal voor. Priano rent richting de bal. Fren verovert de bal door een tackle van achteren. Fren draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bourgeois is nu in balbezit. Bourgeois geeft een lange en hoge pass. Fren bereikt de bal nog maar net als eerste. Fren draait met de bal, schiet en ... Zuppa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerebian - Scaloneta Fc 2:0

66e minuut.
Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal passt de bal in één keer door. Sepulveda Caceres is nu in balbezit. Fren bereikt de bal nog maar net als eerste. Fren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ormazábal geeft de bal voor. Rincón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fren rent richting de bal. Fren schiet op doel. Zuppa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerebian - Scaloneta Fc 3:0

88e minuut.
Nitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaría is nu in balbezit. Demaría passt de bal zonder na te denken. Nitsch heeft problemen om de bal te vangen. Nitsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rincón rent richting de bal. Rincón passt de bal zonder na te denken. Hayuer is nu in balbezit. Devan onderschept slim de pass. Devan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Coloccini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerebian 47%, Scaloneta Fc 53%.
Jerebian - Scaloneta Fc 3:0