Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.11
  • Stadion: Rifle Club Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1769
Rifle Club Hoplitas Juniors
424 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Dachary is nu in balbezit. Dachary geeft een hoge lob. Klungelig pakt Posse de bal. Tortul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortul draait met de bal, schiet en ... Galletti bokst de bal weg.

12e minuut.
Wuñyelfe geeft een hoge lob. Heis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sansone de bal onder controle te krijgen. Páez rent richting de bal. Páez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Crespi bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez begaat een overtreding. Crespi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wuñyelfe met een snel genomen vrije trap. Dachary probeert de bal aan de voet te houden. Tortul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortul draait met de bal, schiet en ... Galletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rifle Club - Hoplitas Juniors 1:0

20e minuut.
Páez is nu in balbezit. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano is nu in balbezit. Arano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rifle Club - Hoplitas Juniors 1:1

23e minuut.
Ymach bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrusca is nu in balbezit. Ymach is nu in balbezit. Zanfrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanfrini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zanfrini kopt de bal weg. Arano is nu in balbezit. Silvera begaat een overtreding. Arano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sobisch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Genta met een harde bal richting middenveld. Zanfrini rent richting de bal. Zanfrini met een sublieme pass. Arano is nu in balbezit. Arano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Sansone geeft de bal voor. Quirno bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirno passt de bal met de wreef. Tortul is nu in balbezit. Tortul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ymach met een snelle inworp. Zanfrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanfrini met een sublieme pass. Páez rent richting de bal. Páez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rifle Club 46%, Hoplitas Juniors 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rifle Club - Hoplitas Juniors 1:1

60e minuut.
Quirno is nu in balbezit. Dachary is nu in balbezit. Dachary passt de bal zonder na te denken. Quirno rent richting de bal. Quirno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Silvera geeft de bal voor. Inworp. Sobisch met de inworp. Arano rent richting de bal. Arano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirno is nu in balbezit. Quirno met een sublieme pass. Tortul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Crespi onderschept slim de pass. Crespi met een sublieme pass. Tortul bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirno bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirno schiet op doel. Galletti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rifle Club 36%, Hoplitas Juniors 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rifle Club - Hoplitas Juniors 1:1