Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rifle Club team 5
424 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrusca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Draghi speelt de bal door. Posse bereikt de bal nog maar net als eerste. Posse geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bereznicki rent richting de bal. Posse onderschept slim de pass. Posse probeert naar een medespeler te passen. Tortul rent richting de bal. Tortul haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Draghi rent richting de bal. Posse probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carrusca de bal. Tortul rent richting de bal. Tortul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Draghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cometti is nu in balbezit. Draghi onderschept slim de pass. Draghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rifle Club - team 5 1:0

12e minuut.
Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Levipani de bal. Cattaneo is nu in balbezit. Cattaneo draait met de bal, schiet en ... Dixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Crespi met een sublieme pass. Draghi is nu in balbezit. Draghi passt de bal in één keer door. Posse is nu in balbezit. Posse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Greco met een sublieme pass. Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguinge haalt uit met een fantastische trap. Dixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rifle Club - team 5 1:1

25e minuut.
Posse met een sublieme pass. Tortul is nu in balbezit. Kayupi verovert de bal door een tackle van achteren. Draghi rent richting de bal. Draghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Laguinge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Etchecopar komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Carrusca met een snelle inworp. Bolaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaño passt de bal zonder na te denken. Tortul is nu in balbezit. Tortul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rifle Club 47%, team 5 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rifle Club - team 5 1:1

48e minuut.
Crespi is nu in balbezit. Bolaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaño met een sublieme pass. Cattaneo heeft problemen om de bal te vangen. Cattaneo met een sublieme pass. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Daar is Bereznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posse is nu in balbezit. Bereznicki is nu in balbezit. Posse onderschept slim de pass. Posse geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tortul is nu in balbezit. Tortul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rifle Club - team 5 2:1

65e minuut.
Silvera met een sublieme pass. Draghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortul rent richting de bal. Draghi rent richting de bal. Draghi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Posse met een snelle inworp. Klungelig pakt Draghi de bal. Draghi speelt de bal door. Tortul is nu in balbezit. Tortul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tortul bereikt de bal nog maar net als eerste. Draghi is nu in balbezit. Cometti verovert de bal door een tackle van achteren. Tortul onderschept slim de pass. Tortul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rifle Club 47%, team 5 53%.
Rifle Club - team 5 2:1