Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Club 1903 Andino Sport Clube
433 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.5 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Neiman rent richting de bal. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiman rent richting de bal. Furios rent richting de bal. Furios draait met de bal, schiet en ... Piriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Maggio verovert de bal door een tackle van achteren. Maggio met een sublieme pass. Huenteo controleert de bal met de borst. Huenteo geeft een hoge lob. Piriz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Arning is nu in balbezit. Furios verovert de bal door een tackle van achteren. Furios speelt de bal door. Huenteo rent richting de bal. Huenteo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Furios rent richting de bal. Arning probeert naar een medespeler te passen. Wells probeert naar een medespeler te passen. Furios is nu in balbezit. Furios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club 1903 67%, Andino Sport Clube 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing Club 1903 - Andino Sport Clube 0:0

48e minuut.
Mattas speelt de bal door. Neiman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yrigoyen. Neiman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Neiman kan niet meer verder spelen. Bilicic komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bazet geeft een hoge lob. Inworp. Luder met de inworp. Le Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Roger geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Furios is nu in balbezit. Furios probeert naar een medespeler te passen. Sedepski heeft problemen om de bal te vangen. Huenteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenteo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club 1903 69%, Andino Sport Clube 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing Club 1903 - Andino Sport Clube 0:0