Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.12
  • Stadion: Saunier Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3056
AqUiOsKo C.A. Tigres Blancos
Normal Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 24.4
average Schieten weak
hopeless Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Formento verovert de bal door een tackle van achteren. Formento met een sublieme pass. Klungelig pakt Aldao de bal. Formento is nu in balbezit. Formento haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Trullet geeft een hoge lob. Daar is Crestale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldao rent richting de bal. Aldao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - C.A. Tigres Blancos 0:1

30e minuut.
Klungelig pakt Ladoucette de bal. Aldao rent richting de bal. Crestale begaat een overtreding. Crestale krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mashakal onderschept slim de pass. Mashakal controleert de bal met de borst. Mashakal probeert naar een medespeler te passen. Aldao is nu in balbezit. Aldao haalt uit met een fantastische trap. Alaimo bokst de bal weg.

44e minuut.
Pelli speelt de bal door. Trullet geeft de bal voor. Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento met een sublieme pass. Ezcaray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AqUiOsKo 70%, C.A. Tigres Blancos 30%.
AqUiOsKo - C.A. Tigres Blancos 0:1

47e minuut.
Desábato probeert de bal aan de voet te houden. Formento rent richting de bal. Formento met een sublieme pass. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban geeft de bal voor. Alaimo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Formento zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bałaban speelt de bal door. Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento passt de bal zonder na te denken. Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mashakal is nu in balbezit. Mashakal passt de bal in één keer door. Ladoucette probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldao is nu in balbezit. Aldao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bałaban rent richting de bal. Crestale is nu in balbezit. Met opzet legt Bałaban zijn tegenspeler op de grond. Bałaban is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AqUiOsKo 67%, C.A. Tigres Blancos 33%.
AqUiOsKo - C.A. Tigres Blancos 0:1