Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rioplatense FC SOKER BRAVO
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Lemuy probeert naar een medespeler te passen. Pucheta is nu in balbezit. Jaimovich rent richting de bal. Pucheta verovert de bal door een tackle van achteren. Pucheta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alaimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaimo geeft een lange en hoge pass. Daar is Valaire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pucheta rent richting de bal. Pucheta schiet op doel. Odorico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Schlosser geeft een hoge lob. Biagini kopt de bal weg. Daar is Jaimovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pucheta rent richting de bal. Pucheta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Alaimo passt de bal met de wreef. Daar is Pucheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valaire begaat een overtreding. Valaire krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Biagini met een snelle inworp. Lemuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemuy geeft een hoge lob. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rioplatense FC 67%, SOKER BRAVO 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rioplatense FC - SOKER BRAVO 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rioplatense FC 52%, SOKER BRAVO 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rioplatense FC - SOKER BRAVO 0:0