Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cipolletti C.A. Tigres Blancos
Normal Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 28.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


25e minuut.
Aldao heeft problemen om de bal te vangen. Aduviri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao onderschept slim de pass. Aldao schiet op doel. Hughson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - C.A. Tigres Blancos 0:1

30e minuut.
Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal probeert naar een medespeler te passen. Aldao is nu in balbezit. Aldao draait met de bal, schiet en ... Hughson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Melz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobo is nu in balbezit. Lobo passt de bal zonder na te denken. Curil rent richting de bal. Curil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cipolletti - C.A. Tigres Blancos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolletti 65%, C.A. Tigres Blancos 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cipolletti - C.A. Tigres Blancos 1:1

51e minuut.
Aldao krijgt zijn hoofd ertegen. Hughson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mallimaci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - C.A. Tigres Blancos 1:2

53e minuut.
Antognozzi kopt de bal weg. Trullet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trullet probeert naar een medespeler te passen. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - C.A. Tigres Blancos 1:3

56e minuut.
Klungelig pakt Aduviri de bal. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal passt de bal met de wreef. Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento draait met de bal, schiet en ... Hughson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - C.A. Tigres Blancos 1:4

65e minuut.
Mallimaci rent richting de bal. Aldao verovert de bal door een tackle van achteren. Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - C.A. Tigres Blancos 1:5

73e minuut.
Formento haalt uit met een fantastische trap. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal probeert naar een medespeler te passen. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - C.A. Tigres Blancos 1:6

83e minuut.
Mashakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal probeert naar een medespeler te passen. Aldao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashakal is nu in balbezit. Mashakal haalt uit met een fantastische trap. Hughson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolletti - C.A. Tigres Blancos 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolletti 62%, C.A. Tigres Blancos 38%.
Cipolletti - C.A. Tigres Blancos 1:7