Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cañuelas FC Boca de cba
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Elizaga geeft de bal voor. Inworp. Viatri met de inworp. Michnowiec rent richting de bal. Michnowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Buzzi is nu in balbezit. Murillo is nu in balbezit. Buzzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Murillo kan niet meer verder spelen. Likankura komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Rooney heeft problemen om de bal te vangen. Pavone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rooney. Pavone raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Viatri verovert de bal door een tackle van achteren. Viatri speelt de bal door. Michnowiec rent richting de bal. Michnowiec draait met de bal, schiet en ... Birgin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañuelas FC 53%, Boca de cba 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cañuelas FC - Boca de cba 0:0

48e minuut.
Likankura bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaró verovert de bal door een tackle van achteren. Vilaró geeft de bal voor. Viatri bereikt de bal nog maar net als eerste. Viatri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rooney speelt de bal door. Freire is nu in balbezit. Freire geeft de bal voor. Daar is Scherer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scherer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañuelas FC - Boca de cba 1:0

63e minuut.
Schmoismann is nu in balbezit. Michnowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Michnowiec probeert naar een medespeler te passen. Roa rent richting de bal. Roa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Likankura onderschept slim de pass. Likankura passt de bal in één keer door. Scherer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañuelas FC 55%, Boca de cba 45%.
Cañuelas FC - Boca de cba 1:0