Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca de cba Cañuelas FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Freire raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hummel komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Rooney passt de bal met de wreef. Hummel heeft problemen om de bal te vangen. Hummel geeft een hoge lob. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa schiet op doel. Birgin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Wirikaman onderschept slim de pass. Wirikaman probeert naar een medespeler te passen. Krzysztoff heeft problemen om de bal te vangen. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Inworp. Viatri met een snelle inworp. Rooney is nu in balbezit. Michnowiec onderschept slim de pass. Michnowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Schmoismann kan de bal niet met de borst controleren. Schmoismann probeert naar een medespeler te passen. Márcico is nu in balbezit. Scherer verovert de bal door een tackle van achteren. Scherer haalt uit met een fantastische trap. Cieslikovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca de cba - Cañuelas FC 0:1

42e minuut.
Murillo heeft problemen om de bal te vangen. Pavone rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rooney. Rooney krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca de cba 41%, Cañuelas FC 59%.
Boca de cba - Cañuelas FC 0:1

53e minuut.
Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney passt de bal met de wreef. Murillo speelt de bal door. Scherer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rooney verovert de bal door een tackle van achteren. Rooney probeert naar een medespeler te passen. Schmoismann is nu in balbezit. Wirikaman verovert de bal door een tackle van achteren. Wirikaman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boca de cba - Cañuelas FC 1:1

66e minuut.
Tinelli kopt de bal weg. Murillo is nu in balbezit. Met opzet legt Wirikaman zijn tegenspeler op de grond. Wirikaman krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pavone is nu in balbezit. Pavone passt de bal in één keer door. Krzysztoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherer is nu in balbezit. Scherer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Parker is nu in balbezit. Martinoli onderschept slim de pass. Martinoli met een sublieme pass. Scherer is nu in balbezit. Scherer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca de cba 41%, Cañuelas FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boca de cba - Cañuelas FC 1:1