Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.12
  • Stadion: Javineta FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1561
Javineta FC Cañuelas FC
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
D`Elia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quintupurray met een snelle inworp. Milapichun is nu in balbezit. Milapichun geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Schmoismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Milapichun maakt een afschuwelijke overtreding. Schmoismann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schmoismann met een snel genomen vrije trap. Scherer rent richting de bal. Scherer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Birgin probeert naar een medespeler te passen. Rooney rent richting de bal. Rooney passt de bal met de wreef. Scherer is nu in balbezit. Scherer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rowntree geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freire met een snelle inworp. Likankura is nu in balbezit. Likankura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Aquino onderschept slim de pass. Aquino speelt de bal door. Gilmour heeft problemen om de bal te vangen. Milapichun bereikt de bal nog maar net als eerste. Milapichun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Javineta FC - Cañuelas FC 1:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintupurray is nu in balbezit. Schmoismann onderschept slim de pass. Schmoismann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javineta FC 50%, Cañuelas FC 50%.
Javineta FC - Cañuelas FC 1:0

46e minuut.
Scherer speelt de bal door. Likankura heeft problemen om de bal te vangen. Gilmour rent richting de bal. Gilmour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rooney passt de bal zonder na te denken. Scherer heeft problemen om de bal te vangen. Likankura is nu in balbezit. Scherer is nu in balbezit. Scherer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ivannisevich passt de bal zonder na te denken. Lizarzuay rent richting de bal. Lizarzuay probeert naar een medespeler te passen. Milapichun rent richting de bal. Milapichun haalt uit met een fantastische trap. Birgin bokst de bal weg. Lacapra rent richting de bal. Lacapra geeft een hoge lob. Daar is Likankura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rowntree rent richting de bal. Rowntree haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Rooney kopt de bal weg. Likankura rent richting de bal. Scherer rent richting de bal. Scherer haalt uit met een fantastische trap. Heredia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Javineta FC - Cañuelas FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javineta FC 66%, Cañuelas FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Javineta FC - Cañuelas FC 1:1