Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca de cba River912
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pavone is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuyul. Pavone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavone met een snel genomen vrije trap. Roa rent richting de bal. Dreer is nu in balbezit. Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Roa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huilquiruca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karol is nu in balbezit. Karol schiet op doel. Cieslikovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca de cba - River912 0:1

21e minuut.
Bulacio trapt de bal weg. Roa is nu in balbezit. Michnowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnowiec haalt uit met een fantastische trap. Roa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boca de cba - River912 1:1

28e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Michnowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnowiec haalt uit met een fantastische trap. Bulacio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca de cba - River912 2:1

29e minuut.
Dreer geeft een hoge lob. Inworp. Viatri met een snelle inworp. Michnowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnowiec haalt uit met een fantastische trap. Bulacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roa rent richting de bal. Roa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Michnowiec onderschept slim de pass. Michnowiec geeft een hoge lob. Flores probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Roa de bal onder controle te krijgen. Roa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca de cba 46%, River912 54%.
Boca de cba - River912 2:1

47e minuut.
Cuyul verovert de bal door een tackle van achteren. Cuyul probeert naar een medespeler te passen. Cosidoy rent richting de bal. Cosidoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boca de cba - River912 2:2

51e minuut.
Buzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galmarini rent richting de bal. Buzzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buzzi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Pavone probeert naar een medespeler te passen. Buzzi is nu in balbezit. Buzzi met een sublieme pass. Michnowiec is nu in balbezit. Michnowiec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Viatri met een sublieme pass. Klungelig pakt Roa de bal. Aurelio is nu in balbezit. Roa rent richting de bal. Roa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Vilaró geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Michnowiec de bal onder controle te krijgen. Michnowiec probeert naar een medespeler te passen. Roa is nu in balbezit. Roa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cuyul schiet op doel. Krzysztoff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Huilquiruca neemt de hoekschop. Daar is Cosidoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca de cba - River912 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca de cba 49%, River912 51%.
Boca de cba - River912 2:3