Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Soledad Cañuelas FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Elizaga rent richting de bal. Borsallo onderschept slim de pass. Borsallo speelt de bal door. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Soledad - Cañuelas FC 1:0

9e minuut.
Cibls zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandi is nu in balbezit. Brandi speelt de bal door. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Murillo speelt de bal door. Scherer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandi. Scherer raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rooney neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arnold trapt de bal weg. Cibls speelt de bal door. Rooney is nu in balbezit. Luppino onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Soledad - Cañuelas FC 2:0

21e minuut.
Morigi probeert de bal aan de voet te houden. Scherer bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherer onderschept slim de pass. Scherer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Martinoli rent richting de bal. Martinoli probeert naar een medespeler te passen. Scherer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherer draait met de bal, schiet en ... Morigi probeert de bal aan de voet te houden. Arnold bokst de bal weg.

43e minuut.
Freire heeft problemen om de bal te vangen. Rooney rent richting de bal. Rooney passt de bal zonder na te denken. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Soledad - Cañuelas FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Soledad 46%, Cañuelas FC 54%.
Deportivo Soledad - Cañuelas FC 2:1

57e minuut.
Lacapra geeft een hoge lob. Martinoli kopt de bal weg. Freire controleert de bal met de borst. Scherer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lacapra geeft een lange en hoge pass. Garavano is nu in balbezit. Scherer is nu in balbezit. Murillo is nu in balbezit. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Garavano verovert de bal door een tackle van achteren. Rooney onderschept slim de pass. Rooney passt de bal zonder na te denken. Scherer rent richting de bal. Scherer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lacapra bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lacapra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lacapra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scherer rent richting de bal. Scherer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Garavano met een snelle inworp. Borsallo probeert de bal met de borst te controleren. Borsallo geeft de bal voor. Cibls rent richting de bal. Cibls draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Soledad - Cañuelas FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Soledad 57%, Cañuelas FC 43%.
Deportivo Soledad - Cañuelas FC 3:1