Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A.Rosario Central Club Juventud Alsina
352 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Dátolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Klipphan de bal. Klipphan passt de bal zonder na te denken. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Klipphan geeft de bal voor. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Waiwenad heeft problemen om de bal te vangen. Ferrazza rent richting de bal. Ferrazza speelt de bal door. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Anuillang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bugiolacchi komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Ruiz Díaz speelt de bal door. Klipphan rent richting de bal. Klipphan met een sublieme pass. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mur passt de bal zonder na te denken. Klipphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur draait met de bal, schiet en ... Paine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.Rosario Central - Club Juventud Alsina 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.Rosario Central 39%, Club Juventud Alsina 61%.
C.A.Rosario Central - Club Juventud Alsina 1:0

53e minuut.
Doeltrap. Brinciotti trapt de bal weg. Waiwenad kopt de bal weg. Klipphan is nu in balbezit. Klipphan draait met de bal, schiet en ... Paine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ruiz Díaz met een snelle inworp. Dátolo is nu in balbezit. Dátolo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mur de bal. Mur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.Rosario Central - Club Juventud Alsina 2:0

59e minuut.
Klipphan is nu in balbezit. Diur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klipphan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geretto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Gorini de bal. Mur rent richting de bal. Mur schiet op doel. Paine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gorini speelt de bal door. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo passt de bal in één keer door. Arnao is nu in balbezit. Arnao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dátolo kopt de bal weg. Ruiz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz met een sublieme pass. Mur rent richting de bal. Mur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.Rosario Central 38%, Club Juventud Alsina 62%.
C.A.Rosario Central - Club Juventud Alsina 2:0