Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La indioneta The Lost
433 Tactiek gus 523
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 42.6
waardeloos Schieten zeer goed
hopeloos Passen goed
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Lepes met een sublieme pass. Marssoni heeft problemen om de bal te vangen. Marssoni met een sublieme pass. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen haalt uit met een fantastische trap. Kosacoff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Marssoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marssoni passt de bal in één keer door. Daar is Theisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theisen draait met de bal, schiet en ... Kosacoff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - The Lost 0:1

9e minuut.
Zuver onderschept slim de pass. Zuver geeft de bal voor. Radziwill heeft problemen om de bal te vangen. Theisen is nu in balbezit. Theisen haalt uit met een fantastische trap. Kosacoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen schiet op doel. Kosacoff bokst de bal weg.

12e minuut.
Sendoni rent richting de bal. Lepes onderschept slim de pass. Lepes passt de bal in één keer door. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - The Lost 0:2

19e minuut.
Theisen passt de bal met de wreef. Marssoni rent richting de bal. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - The Lost 0:3

23e minuut.
Kremer met een harde bal richting middenveld. Hammerly kopt de bal weg. Theisen is nu in balbezit. Vigna is nu in balbezit. Vigna schiet op doel. Kosacoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - The Lost 0:4

27e minuut.
Sendoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepes rent richting de bal. Lepes passt de bal in één keer door. Theisen rent richting de bal. Theisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - The Lost 0:5

40e minuut.
Kremer probeert naar een medespeler te passen. Wincort controleert de bal met de borst. Lepes probeert naar een medespeler te passen. Hammerly bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammerly geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kosacoff met een sublieme pass. Lepes kopt de bal weg. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - The Lost 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La indioneta 64%, The Lost 36%.
La indioneta - The Lost 0:6

48e minuut.
Luscher heeft problemen om de bal te vangen. Marssoni is nu in balbezit. Marssoni passt de bal zonder na te denken. Theisen rent richting de bal. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepes passt de bal met de wreef. Deya is nu in balbezit. Deya geeft een hoge lob. Theisen maakt een snoekduik en kopt de bal. Kosacoff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - The Lost 0:7

59e minuut.
Scheffer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hammerly met een sublieme pass. Vigna speelt de bal door. Theisen rent richting de bal. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kosacoff trapt de bal weg van het doel. Lepes kopt de bal weg. Vigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen is nu in balbezit. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - The Lost 0:8

62e minuut.
Vigna is nu in balbezit. Vigna passt de bal zonder na te denken. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen schiet op doel. Kosacoff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - The Lost 0:9

65e minuut.
Landívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Landívar geeft een lange en hoge pass. Theisen kopt de bal weg. Vigna rent richting de bal. Vigna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - The Lost 0:10

67e minuut.
Daar is Connelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theisen is nu in balbezit. Radziwill is nu in balbezit. Theisen rent richting de bal. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Landívar is nu in balbezit. Hammerly is nu in balbezit. Hammerly probeert naar een medespeler te passen. Theisen rent richting de bal. Theisen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vigna bereikt de bal nog maar net als eerste. de Saint Saens verovert de bal door een tackle van achteren. Zuver verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vigna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigna geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lepes met een sublieme pass. Klungelig pakt Theisen de bal. Kremer is nu in balbezit. Theisen onderschept slim de pass. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Theisen met een sublieme pass. Marssoni is nu in balbezit. Marssoni passt de bal zonder na te denken. Lepes is nu in balbezit. Lepes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hammerly heeft problemen om de bal te vangen. Lepes rent richting de bal. Lepes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Theisen de bal. Theisen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lepes probeert naar een medespeler te passen. Vigna is nu in balbezit. Vigna geeft een lange en hoge pass. Marssoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marssoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Marssoni schiet op doel. Radziwill probeert de bal aan de voet te houden. Hammerly geeft de bal voor. Vigna is nu in balbezit. Vigna schiet op doel. Kosacoff bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La indioneta 79%, The Lost 21%.
La indioneta - The Lost 0:10