Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Independiente Rey de Copa La indioneta
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Vignatti met een snelle inworp. Wincort bereikt de bal nog maar net als eerste. Wincort passt de bal zonder na te denken. Formica is nu in balbezit. Formica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Meissner kopt de bal weg. Wincort rent richting de bal. Wincort met een sublieme pass. Connelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connelly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente Rey de Copa - La indioneta 0:1

19e minuut.
Formica draait met de bal, schiet en ... Kremer kopt de bal weg. Sendoni rent richting de bal. Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
beck is nu in balbezit. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meissner. Meissner krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Sendoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galazzo is nu in balbezit. Met opzet legt Biagini zijn tegenspeler op de grond. Biagini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente Rey de Copa 39%, La indioneta 61%.
Independiente Rey de Copa - La indioneta 0:1

61e minuut.
Risso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Risso verovert de bal door een tackle van achteren. Risso schiet op doel. Radziwill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fairfield verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Bocassi probeert naar een medespeler te passen. Formica rent richting de bal. Formica passt de bal met de wreef. Risso rent richting de bal. Risso schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente Rey de Copa 36%, La indioneta 64%.
Independiente Rey de Copa - La indioneta 0:1