Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astral Pine FC acmeclub.fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Lupi speelt de bal door. Savino rent richting de bal. Fiedler verovert de bal door een tackle van achteren. Fiedler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral Pine FC - acmeclub.fc 1:0

7e minuut.
Fiedler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Chateaubriand komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Grosso is nu in balbezit. Grosso met een sublieme pass. Bortman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortman draait met de bal, schiet en ... Ubeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astral Pine FC - acmeclub.fc 1:1

27e minuut.
Friedmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skipsey. Friedmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Friedmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bortman rent richting de bal. Bortman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Barja bereikt de bal nog maar net als eerste. Verges bereikt de bal nog maar net als eerste. Barja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verges is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Verges komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Apumayta rent richting de bal. Apumayta geeft een lange en hoge pass. Daar is Skipsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Chateaubriand bereikt de bal nog maar net als eerste. de Chateaubriand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Savino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Meenen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skipsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Skipsey geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astral Pine FC 54%, acmeclub.fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astral Pine FC - acmeclub.fc 1:1

52e minuut.
Verges verovert de bal door een tackle van achteren. Bortman rent richting de bal. Verges bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral Pine FC - acmeclub.fc 1:2

60e minuut.
Barja probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Friedmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berlande geeft een lange en hoge pass. Bortman krijgt zijn hoofd ertegen. Ubeda bokst de bal weg.

72e minuut.
Verges is nu in balbezit. Lupi verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi met een sublieme pass. de Chateaubriand rent richting de bal. de Chateaubriand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lupi rent richting de bal. Barja is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verges. Verges krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Berlande de bal onder controle te krijgen. Palavecino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barja. Barja krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ubeda trapt de bal weg van het doel. Grosso kopt de bal weg. Testino rent richting de bal. Bortman verovert de bal door een tackle van achteren. Bortman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astral Pine FC 54%, acmeclub.fc 46%.
Astral Pine FC - acmeclub.fc 1:2