Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sur los camboyanos
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti passt de bal met de wreef. Kayupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco onderschept slim de pass. Torlasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Zanotti de bal. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayupi maakt een afschuwelijke overtreding. Kayupi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Calbumanque raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bisconti komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Llankvkvyen passt de bal zonder na te denken. Missoni probeert naar een medespeler te passen. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - los camboyanos 0:1

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hernández niet meer kan verder spelen. La Ruche komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Algacibur probeert naar een medespeler te passen. Torlasco is nu in balbezit. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco verovert de bal door een tackle van achteren. Torlasco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cattaruzza kopt de bal weg. Postiglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaya begaat een overtreding. Postiglione raakt geblesseerd tijdens het duel. Portella met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Postiglione is nu in balbezit. Postiglione geeft de bal voor. Aldaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Sur - los camboyanos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sur 56%, los camboyanos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Sur - los camboyanos 1:1

57e minuut.
Cattaruzza kopt de bal weg. Bisconti rent richting de bal. Wincort maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wincort moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wincort schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bisconti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Llankvkvyen met een snel genomen vrije trap. Postiglione maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sur 48%, los camboyanos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Sur - los camboyanos 1:1