Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Decano verde Atlético Sur
Defend Tactiek 433
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Llankvkvyen rent richting de bal. Llankvkvyen passt de bal met de wreef. Bisconti is nu in balbezit. Bisconti draait met de bal, schiet en ... Passarella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Van Meenen is nu in balbezit. Bisconti verovert de bal door een tackle van achteren. Cattaruzza is nu in balbezit. Bisconti is nu in balbezit. Bisconti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Luchetti passt de bal met de wreef. Postiglione is nu in balbezit. Postiglione passt de bal met de wreef. Bisconti is nu in balbezit. Bisconti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Decano verde 58%, Atlético Sur 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Decano verde - Atlético Sur 0:0

46e minuut.
Marcolini passt de bal zonder na te denken. Postiglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ñanku begaat een overtreding. Ñanku krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Marcolini onderschept slim de pass. Van Meenen verovert de bal door een tackle van achteren. Gowland is nu in balbezit. Gowland schiet op doel. Ñanku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Marcolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcolini is nu in balbezit. Bisconti rent richting de bal. Bisconti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Portella passt de bal zonder na te denken. Ñanku is nu in balbezit. Marcolini begaat een overtreding. Marcolini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Decano verde 51%, Atlético Sur 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Decano verde - Atlético Sur 0:0