Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Barcelona Black Crown
433 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Gattalet rent richting de bal. Gattalet geeft een lange en hoge pass. Tassara kopt de bal weg. Borruso rent richting de bal. Borruso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Beltran probeert naar een medespeler te passen. Touriño rent richting de bal. Touriño passt de bal met de wreef. Gotta rent richting de bal. Gotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Barcelona - Black Crown 0:1

32e minuut.
Girbal kopt de bal weg. Cornali is nu in balbezit. Cornali met een sublieme pass. Gotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gattalet is nu in balbezit. Sanucci is nu in balbezit. Sanucci passt de bal met de wreef. Gotta rent richting de bal. Gotta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Barcelona - Black Crown 0:2

45e minuut.
Klungelig pakt Borruso de bal. Cornali is nu in balbezit. Cornali met een sublieme pass. Touriño bereikt de bal nog maar net als eerste. Touriño draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Barcelona 51%, Black Crown 49%.
F.C Barcelona - Black Crown 0:2

53e minuut.
Trabucci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beltran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trabucci controleert de bal met de borst. Touriño geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Martino kopt de bal weg. Gattalet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanucci. Sanucci krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Cornali verovert de bal door een tackle van achteren. Touriño rent richting de bal. Cornali is nu in balbezit. Touriño bereikt de bal nog maar net als eerste. Touriño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gattalet met een sublieme pass. Klungelig pakt Viatri de bal. Viatri met een sublieme pass. Borruso rent richting de bal. Borruso geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Touriño passt de bal in één keer door. Gotta rent richting de bal. Trabucci rent richting de bal. Gotta onderschept slim de pass. Gotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Barcelona - Black Crown 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Barcelona 44%, Black Crown 56%.
F.C Barcelona - Black Crown 0:3