Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. La Magia Chimangos Fc
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


41e minuut.
Relmuantv probeert de bal met de borst te controleren. Relmuantv speelt de bal door. Martinuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arino onderschept slim de pass. Arino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. La Magia 48%, Chimangos Fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. La Magia - Chimangos Fc 0:0

53e minuut.
Legue is nu in balbezit. Legue geeft een hoge lob. Aunzunbud rent richting de bal. Aunzunbud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. La Magia - Chimangos Fc 0:1

57e minuut.
Frick passt de bal zonder na te denken. Di Pollina bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pollina passt de bal met de wreef. Robbins bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Espínola met de inworp. Martinuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arino begaat een overtreding. Martinuzzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aguerreberry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Angueira probeert wanhopig de bal te grijpen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. La Magia - Chimangos Fc 1:1

77e minuut.
Martinuzzi is nu in balbezit. Lvgkoyam is nu in balbezit. Lvgkoyam passt de bal in één keer door. Sobisch is nu in balbezit. Sobisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. La Magia - Chimangos Fc 1:2

86e minuut.
Aguerreberry passt de bal in één keer door. Brueghel rent richting de bal. Brueghel geeft een lange en hoge pass. Robbins is nu in balbezit. Robbins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Angueira trapt de bal weg van het doel. Brueghel met een sublieme pass. Cohen rent richting de bal. Cohen schiet op doel. De bal raakt de paal. Angueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. La Magia - Chimangos Fc 2:2

88e minuut.
Arino heeft problemen om de bal te vangen. Lvgkoyam is nu in balbezit. Robbins schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Robbins krijgt een gele kaart. Lvgkoyam moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lvgkoyam kan niet meer verder spelen. Rouillon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. La Magia 55%, Chimangos Fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. La Magia - Chimangos Fc 2:2