Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosteros CF Milonguita FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Silvera probeert de bal aan de voet te houden. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardin rent richting de bal. Maggiolo onderschept slim de pass. Maggiolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Faganelli speelt de bal door. Tagliani is nu in balbezit. Beudoret verovert de bal door een tackle van achteren. Beudoret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosteros CF - Milonguita FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosteros CF 59%, Milonguita FC 41%.
Bosteros CF - Milonguita FC 0:1

56e minuut.
Beudoret rent richting de bal. Frediger is nu in balbezit. Faganelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faganelli krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Abelleira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frediger rent richting de bal. Frediger geeft een hoge lob. Risso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosteros CF - Milonguita FC 0:2

81e minuut.
Nardin probeert de bal aan de voet te houden. Estrada onderschept slim de pass. Estrada passt de bal zonder na te denken. Maggiolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggiolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mozzini neemt de hoekschop. Gallego heeft problemen om de bal te vangen. Maggiolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggiolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Silvera rent richting de bal. Silvera passt de bal in één keer door. Beudoret bereikt de bal nog maar net als eerste. Beudoret haalt uit met een fantastische trap. Risso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosteros CF - Milonguita FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosteros CF 65%, Milonguita FC 35%.
Bosteros CF - Milonguita FC 0:3