Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: La2016 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2542
La2016 San Lorenzo Mdp
451 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 27.1
weak Schieten weak
poor Passen average
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Sotolongo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pelletieri de bal. Lebioda begaat een overtreding. Lebioda krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Tarasow bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasow passt de bal zonder na te denken. Lebioda probeert naar een medespeler te passen. Ivarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Genta met een snelle inworp. Pelletieri is nu in balbezit. Met opzet legt Ivarz zijn tegenspeler op de grond. Ivarz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Sotolongo speelt de bal door. Lebioda is nu in balbezit. Lebioda speelt de bal door. Vannay rent richting de bal. Vannay haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Mazzei passt de bal zonder na te denken. Weissinger rent richting de bal. Pelletieri onderschept slim de pass. Pelletieri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gewtuchovicz de bal onder controle te krijgen. Weiss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Signore speelt de bal door. Camet rent richting de bal. Lebioda rent richting de bal. Lebioda geeft een lange en hoge pass. Niell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - San Lorenzo Mdp 0:1

39e minuut.
Caraglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay verovert de bal door een tackle van achteren. Vannay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ivarz de bal. Ivarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La2016 51%, San Lorenzo Mdp 49%.
La2016 - San Lorenzo Mdp 0:1

47e minuut.
Betcher geeft de bal voor. Signore bereikt de bal nog maar net als eerste. Genta begaat een overtreding. Genta krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Lebioda rent richting de bal. Caraglio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lebioda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarasow zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ivarz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Niell is nu in balbezit. Vannay onderschept slim de pass. Caraglio is nu in balbezit. Vannay verovert de bal door een tackle van achteren. Vannay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - San Lorenzo Mdp 0:2

65e minuut.
Lebioda passt de bal in één keer door. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo met een sublieme pass. Pelletieri is nu in balbezit. Pelletieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - San Lorenzo Mdp 1:2

68e minuut.
Wheeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheeler passt de bal in één keer door. Caraglio probeert de bal aan de voet te houden. Ivarz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tarasow passt de bal met de wreef. Lebioda rent richting de bal. Lebioda speelt de bal door. Vannay is nu in balbezit. Vannay schiet op doel. Niell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Lebioda rent richting de bal. Lebioda passt de bal zonder na te denken. Vannay is nu in balbezit. Camet rent richting de bal. Camet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La2016 58%, San Lorenzo Mdp 42%.
La2016 - San Lorenzo Mdp 1:2