Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOLA MORA Mirtha FC
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Renzi onderschept slim de pass. Megna rent richting de bal. Megna passt de bal met de wreef. Ivanisevic is nu in balbezit. Ivanisevic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa rent richting de bal. Buffa passt de bal met de wreef. Megna is nu in balbezit. Megna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Santaolalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaolalla passt de bal in één keer door. Megna is nu in balbezit. Megna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOLA MORA - Mirtha FC 1:0

30e minuut.
Lotero is nu in balbezit. Gareis onderschept slim de pass. Santaolalla is nu in balbezit. Gareis onderschept slim de pass. Gareis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOLA MORA 41%, Mirtha FC 59%.
LOLA MORA - Mirtha FC 1:0

57e minuut.
Gaite onderschept slim de pass. Gaite geeft een hoge lob. Franceschetti rent richting de bal. Franceschetti passt de bal in één keer door. Megna is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Megna rent richting de bal. Megna speelt de bal door. Chodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanisevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanisevic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Myskoroski is nu in balbezit. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina met een sublieme pass. Megna rent richting de bal. Megna geeft een lange en hoge pass. Gerasimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivanisevic is nu in balbezit. Ivanisevic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Buffa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chodil speelt de bal door. Ivanisevic rent richting de bal. Ivanisevic draait met de bal, schiet en ... Gaite probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerasimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Lotero heeft problemen om de bal te vangen. Ivanisevic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Totti. Ivanisevic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wiede zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOLA MORA 32%, Mirtha FC 68%.
LOLA MORA - Mirtha FC 1:0