Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. A. Colon Santa Fe MILANesa fc
Normal Tactiek 523
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mariante geeft een hoge lob. Fagotti kopt de bal weg. Daar is Saralegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. A. Colon Santa Fe - MILANesa fc 0:1

9e minuut.
Torales is nu in balbezit. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft een lange en hoge pass. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Santucho met een harde bal richting middenveld. Canossa kopt de bal weg. Torales rent richting de bal. Schneider rent richting de bal. Schneider draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Costa passt de bal met de wreef. Schneider is nu in balbezit. Uriarte onderschept slim de pass. Schneider is nu in balbezit. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lugones rent richting de bal. Lugones geeft een lange en hoge pass. Canossa rent richting de bal. Schneider is nu in balbezit. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C. A. Colon Santa Fe - MILANesa fc 1:1

29e minuut.
Schneider passt de bal met de wreef. Berstein rent richting de bal. Berstein passt de bal met de wreef. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Millangen probeert de bal aan de voet te houden. Mariante is nu in balbezit. Mariante passt de bal met de wreef. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Schneider de bal onder controle te krijgen. Canossa rent richting de bal. Schneider rent richting de bal. Schneider draait met de bal, schiet en ... Buonanotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. A. Colon Santa Fe - MILANesa fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. A. Colon Santa Fe 36%, MILANesa fc 64%.
C. A. Colon Santa Fe - MILANesa fc 2:1

46e minuut.
Peweche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peweche speelt de bal door. Lugones bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Badia met de inworp. Mariante rent richting de bal. Mariante geeft een lange en hoge pass. Peweche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peweche haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Buonanotte trapt de bal weg van het doel. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal met de wreef. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ... Santucho bokst de bal weg.

70e minuut.
Uriarte is nu in balbezit. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uriarte krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Berstein rent richting de bal. Saralegui is nu in balbezit. Saralegui geeft een lange en hoge pass. Canossa rent richting de bal. Canossa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Buonanotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Mariante onderschept slim de pass. Mariante speelt de bal door. Millangen rent richting de bal. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Santucho bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. A. Colon Santa Fe 53%, MILANesa fc 47%.
C. A. Colon Santa Fe - MILANesa fc 2:1