Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIFA calderon thiagaloneta
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 25.9
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Remy kopt de bal weg. Piacenzil is nu in balbezit. Piacenzil speelt de bal door. Boscovich rent richting de bal. Boscovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA calderon - thiagaloneta 0:1

5e minuut.
Pieters rent richting de bal. Jennings verovert de bal door een tackle van achteren. Jennings passt de bal in één keer door. Daar is Boscovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscovich haalt uit met een fantastische trap. Legrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Remy rent richting de bal. Remy haalt uit met een fantastische trap. Legrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jennings geeft een lange en hoge pass. Piacenzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacenzil passt de bal in één keer door. Remy rent richting de bal. Remy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dorregaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cordone krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Legrand speelt de bal door. Gdansk kopt de bal weg. Klungelig pakt Pizzo de bal. Boscovich is nu in balbezit. Boscovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA calderon - thiagaloneta 0:2

31e minuut.
Gdansk rent richting de bal. Pieters rent richting de bal. Pieters geeft een hoge lob. Barbián bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbián schiet op doel. Baclini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA calderon 40%, thiagaloneta 60%.
FIFA calderon - thiagaloneta 0:2

46e minuut.
Dorregaray is nu in balbezit. Remy verovert de bal door een tackle van achteren. Remy passt de bal met de wreef. Piacenzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacenzil geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dorregaray rent richting de bal. Jozami onderschept slim de pass. Jozami passt de bal met de wreef. Boscovich rent richting de bal. Boscovich passt de bal zonder na te denken. Legrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Yepun de bal onder controle te krijgen. Barbián is nu in balbezit. Met opzet legt Cordone zijn tegenspeler op de grond. Cordone krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Stewart onderschept slim de pass. Jennings met een sublieme pass. Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA calderon - thiagaloneta 0:3

64e minuut.
Jozami passt de bal zonder na te denken. Daar is Remy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boscovich de bal. Boscovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA calderon - thiagaloneta 0:4

71e minuut.
Dorregaray met een snelle inworp. Piacenzil speelt de bal door. Remy rent richting de bal. Remy schiet op doel. Legrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA calderon - thiagaloneta 0:5

73e minuut.
Jennings passt de bal zonder na te denken. Piacenzil is nu in balbezit. Piacenzil met een sublieme pass. Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Barbián is nu in balbezit. Barbián geeft een lange en hoge pass. Farías is nu in balbezit. Farías geeft een hoge lob. Yepun probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jennings rent richting de bal. Pieters bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieters passt de bal met de wreef. Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA calderon 59%, thiagaloneta 41%.
FIFA calderon - thiagaloneta 0:5