Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Budaneta Vick
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Butler met een sublieme pass. Cossar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossar passt de bal zonder na te denken. Lenzi rent richting de bal. Lenzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reischnich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Machain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lafken met een harde bal richting middenveld. Pareja rent richting de bal. Pareja passt de bal met de wreef. Lenzi heeft problemen om de bal te vangen. Lenzi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Lenzi passt de bal in één keer door. Bony bereikt de bal nog maar net als eerste. Bony passt de bal zonder na te denken. Cossar rent richting de bal. Cossar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Budaneta 36%, Vick 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Budaneta - Vick 0:0

53e minuut.
Rowntree geeft de bal voor. Klungelig pakt Toller de bal. Toller speelt de bal door. Cossar rent richting de bal. Cossar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Machain geeft een hoge lob. Naishtadt rent richting de bal. Butler onderschept slim de pass. Butler schiet op doel. Lafken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Budaneta - Vick 1:0

65e minuut.
Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Reischnich de bal. Cossar rent richting de bal. Cossar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Budaneta - Vick 2:0

78e minuut.
Reischnich rent richting de bal. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler speelt de bal door. Cossar heeft problemen om de bal te vangen. Cossar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Saja rent richting de bal. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Saja verovert de bal door een tackle van achteren. Simeone is nu in balbezit. Simeone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Sole geeft de bal voor. Saja is nu in balbezit. Met opzet legt Pareja zijn tegenspeler op de grond. Pareja krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Budaneta 47%, Vick 53%.
La Budaneta - Vick 2:0