Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cafulcura social club Rosario 14
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Demuner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Silvera de bal. Trillo rent richting de bal. Trillo draait met de bal, schiet en ... Colombo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Rosario 14 1:0

26e minuut.
Silvera rent richting de bal. Silvera passt de bal in één keer door. Fiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Trillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Acassuso kopt de bal weg. Gazzanica is nu in balbezit. Martinovich is nu in balbezit. Gazzanica verovert de bal door een tackle van achteren. Gazzanica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Trillo controleert de bal met de borst. Krull onderschept slim de pass. Krull passt de bal met de wreef. Gazzanica rent richting de bal. Gazzanica draait met de bal, schiet en ... Carrasco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cafulcura social club 42%, Rosario 14 58%.
cafulcura social club - Rosario 14 1:0

77e minuut.
Trillo is nu in balbezit. Fiori met een sublieme pass. Ñanku probeert naar een medespeler te passen. Silvera is nu in balbezit. Silvera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Rosario 14 2:0

83e minuut.
Klungelig pakt Mugaritz de bal. Curuchet rent richting de bal. Curuchet geeft een hoge lob. Demuner rent richting de bal. Demuner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Daar is Trillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trillo. Mallmann raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefanutti met een snelle inworp. Todeschini probeert naar een medespeler te passen. Gazzanica rent richting de bal. Gazzanica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cafulcura social club 47%, Rosario 14 53%.
cafulcura social club - Rosario 14 2:0