Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.17
  • Stadion: Los Garava Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1788
Los Garava Boca AC
442 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 19.7
very good Schieten poor
solid Passen weak
good Verdedigen poor


6e minuut.
Cora rent richting de bal. Cora geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragomirescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolendowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fernández Nieto rent richting de bal. Cora verovert de bal door een tackle van achteren. Cora speelt de bal door. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kolendowicz met een sublieme pass. Daar is Cappelletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Salvo trapt de bal weg van het doel. Kolendowicz controleert de bal met de borst. Kolendowicz met een sublieme pass. Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 1:0

15e minuut.
Canosa speelt de bal door. Kosecki rent richting de bal. Kosecki passt de bal met de wreef. Fernández Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Nieto haalt uit met een fantastische trap. Salvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mazzitelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu passt de bal in één keer door. Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sutryk passt de bal met de wreef. Bertinotti is nu in balbezit. Kosecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosecki heeft problemen om de bal te vangen. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Canosa rent richting de bal. Canosa met een sublieme pass. Kosecki speelt de bal door. Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nieto schiet op doel. Salvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 2:0

27e minuut.
Cora geeft een hoge lob. Inworp. Dragomirescu met de inworp. Fernández Nieto kan de bal niet met de borst controleren. Fernández Nieto geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kolendowicz passt de bal in één keer door. Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto probeert naar een medespeler te passen. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 3:0

29e minuut.
Sutryk speelt de bal door. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolendowicz met een sublieme pass. Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 4:0

32e minuut.
Kolendowicz speelt de bal door. Kosecki heeft problemen om de bal te vangen. Curti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosecki draait met de bal, schiet en ... Salvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 5:0

33e minuut.
Estol rent richting de bal. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dragomirescu de bal. Dragomirescu geeft de bal voor. Salvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bertinotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 6:0

35e minuut.
Salvo met een sublieme pass. Kolendowicz kan de bal niet met de borst controleren. Kolendowicz passt de bal zonder na te denken. Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Bertinotti de bal onder controle te krijgen. Inworp. Canosa met een snelle inworp. Kosecki rent richting de bal. Kosecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Fernández Nieto de bal. Kolendowicz rent richting de bal. Kolendowicz passt de bal zonder na te denken. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 7:0

42e minuut.
Estol probeert naar een medespeler te passen. Bizzotto heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Nieto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Salvo trapt de bal weg. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gersman. Gersman krijgt een gele kaart. Canosa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Canosa kan niet meer verder spelen. Mroczek komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Klungelig pakt Bertinotti de bal. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki passt de bal met de wreef. Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nieto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Garava 22%, Boca AC 78%.
Los Garava - Boca AC 7:0

48e minuut.
Salvo probeert naar een medespeler te passen. Kolendowicz is nu in balbezit. Kolendowicz passt de bal met de wreef. Kosecki rent richting de bal. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 8:0

49e minuut.
Estol met een sublieme pass. Noce heeft problemen om de bal te vangen. Curti rent richting de bal. Kosecki onderschept slim de pass. Kosecki haalt uit met een fantastische trap. Salvo bokst de bal weg. Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 9:0

50e minuut.
Bizzotto is nu in balbezit. Fernández Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Nieto passt de bal in één keer door. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Salvo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 10:0

54e minuut.
Cappelletto geeft een lange en hoge pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu passt de bal in één keer door. Fernández Nieto is nu in balbezit. Fernández Nieto geeft een hoge lob. Paal!

56e minuut.
Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolendowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolendowicz passt de bal met de wreef. Kosecki heeft problemen om de bal te vangen. Kosecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turchi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sutryk geeft een hoge lob. Fernández Nieto probeert naar een medespeler te passen. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi schiet op doel. Salvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 11:0

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Salvo niet meer kan verder spelen. Ostapchuk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cornejo rent richting de bal. Mroczek is nu in balbezit. Mroczek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fernández Nieto de bal. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 12:0

75e minuut.
Inworp. Dragomirescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolendowicz probeert naar een medespeler te passen. Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 13:0

90e minuut.
Inworp. Cieszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolendowicz met een sublieme pass. Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto haalt uit met een fantastische trap. Ostapchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - Boca AC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Garava 27%, Boca AC 73%.
Los Garava - Boca AC 14:0