Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thiagaloneta Rosario 14
Attack Tactiek 433
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.3 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Jennings passt de bal in één keer door. Mallmann rent richting de bal. Cordone probeert naar een medespeler te passen. Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy draait met de bal, schiet en ... Colombo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Boscovich is nu in balbezit. Boscovich geeft een lange en hoge pass. Jozami bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy is nu in balbezit. Remy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
thiagaloneta - Rosario 14 1:0

9e minuut.
Boscovich rent richting de bal. Jozami bereikt de bal nog maar net als eerste. Jozami passt de bal in één keer door. Remy rent richting de bal. Remy draait met de bal, schiet en ... Colombo bokst de bal weg.

19e minuut.
Fiori rent richting de bal. Fiori passt de bal met de wreef. Gdansk rent richting de bal. Gdansk schiet op doel. Colombo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
thiagaloneta - Rosario 14 2:0

23e minuut.
Piacenzil speelt de bal door. Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy speelt de bal door. Boscovich rent richting de bal. Boscovich draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
thiagaloneta - Rosario 14 3:0

30e minuut.
Todeschini is nu in balbezit. Stefanutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini probeert naar een medespeler te passen. Gazzanica is nu in balbezit. Gazzanica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Stefanutti met de inworp. Todeschini geeft de bal voor. Toller is nu in balbezit. Mugaritz onderschept slim de pass. Mugaritz draait met de bal, schiet en ... Baclini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jozami is nu in balbezit. Mallmann verovert de bal door een tackle van achteren. Mallmann probeert naar een medespeler te passen. Gazzanica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzanica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Baclini met een harde bal richting middenveld. Jozami is nu in balbezit. Jozami passt de bal in één keer door. Remy rent richting de bal. Remy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
thiagaloneta - Rosario 14 4:0

41e minuut.
Mallmann is nu in balbezit. Cordone rent richting de bal. Mallmann verovert de bal door een tackle van achteren. Todeschini rent richting de bal. Todeschini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thiagaloneta 43%, Rosario 14 57%.
thiagaloneta - Rosario 14 4:0

47e minuut.
Boscovich rent richting de bal. Jozami bereikt de bal nog maar net als eerste. Jozami passt de bal met de wreef. Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cordone met een sublieme pass. Jennings is nu in balbezit. Jennings speelt de bal door. Boscovich is nu in balbezit. Boscovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Barucco probeert de bal aan de voet te houden. Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini passt de bal zonder na te denken. Gazzanica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzanica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Piacenzil met een sublieme pass. Remy rent richting de bal. Remy schiet op doel. Fiori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Boscovich is nu in balbezit. Boscovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
thiagaloneta - Rosario 14 5:0

68e minuut.
Mallmann rent richting de bal. Jozami rent richting de bal. Mallmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mallmann krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Jennings geeft de bal voor. Fiori rent richting de bal. Boscovich verovert de bal door een tackle van achteren. Boscovich schiet op doel. Colombo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thiagaloneta 40%, Rosario 14 60%.
thiagaloneta - Rosario 14 5:0