Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.18
  • Stadion: Medway FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2094
Medway FC Logia De Asesinos
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 24.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Mac passt de bal zonder na te denken. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Giusti met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Gorina de bal onder controle te krijgen. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Shaffer kopt de bal weg. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini passt de bal zonder na te denken. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Parentti onderschept slim de pass. Parentti geeft de bal voor. Daar is Hughson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intrieri rent richting de bal. Intrieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Shaffer is nu in balbezit. Loser is nu in balbezit. Loser speelt de bal door. Caggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caggiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lazzarini rent richting de bal. Gorina rent richting de bal. Lazzarini met een sublieme pass. Baravalle rent richting de bal. Baravalle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Raynanku rent richting de bal. Raynanku passt de bal zonder na te denken. Baravalle rent richting de bal. Baravalle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Medway FC - Logia De Asesinos 1:0

44e minuut.
Gorina onderschept slim de pass. Gorina probeert naar een medespeler te passen. Intrieri rent richting de bal. Intrieri haalt uit met een fantastische trap. Tatavitto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Medway FC - Logia De Asesinos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medway FC 51%, Logia De Asesinos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Medway FC - Logia De Asesinos 1:1

57e minuut.
Intrieri rent richting de bal. Intrieri passt de bal zonder na te denken. Scheer is nu in balbezit. Scheer schiet op doel. Paal! Scheer bereikt de bal nog maar net als eerste. Intrieri rent richting de bal. Intrieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Medway FC - Logia De Asesinos 1:2

66e minuut.
Carimoney geeft een lange en hoge pass. Intrieri rent richting de bal. Mac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Intrieri raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sendon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Shaffer kopt de bal weg. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini passt de bal met de wreef. Baravalle rent richting de bal. Baravalle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
D´Anunzio passt de bal in één keer door. Lanata rent richting de bal. Lazzarini verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarini schiet op doel. Sparvoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

89e minuut.
Scheer probeert de bal aan de voet te houden. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanata rent richting de bal. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medway FC 53%, Logia De Asesinos 47%.
Medway FC - Logia De Asesinos 1:2