Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.18
  • Stadion: eze Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2797
eze Patético Tucumán
442 Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Knauf verovert de bal door een tackle van achteren. Knauf geeft de bal voor. Daar is Ibarguren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francescone is nu in balbezit. Francescone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Remedi trapt de bal weg van het doel. Hadad kopt de bal weg. Ibarguren rent richting de bal. Ibarguren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eze - Patético Tucumán 1:0

15e minuut.
Gonnet passt de bal in één keer door. Hadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadad met een sublieme pass. Francescone rent richting de bal. Francescone geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
eze - Patético Tucumán 2:0

19e minuut.
Valerio speelt de bal door. Gonnet is nu in balbezit. Francescone speelt de bal door. Ibarguren rent richting de bal. Ibarguren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Waugh de bal onder controle te krijgen. Valerio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buratti haalt uit met een fantastische trap. Mayorga probeert de bal aan de voet te houden. Ymach bokst de bal weg. Ymach met een sublieme pass. Daar is Hadad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waugh met een sublieme pass. Lindenboin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ymach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Bengolea verovert de bal door een tackle van achteren. De Genaro geeft de bal voor. Francescone bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eze - Patético Tucumán 3:0

33e minuut.
Valerio geeft een hoge lob. Hadad probeert de bal aan de voet te houden. Poggi rent richting de bal. Lindenboin onderschept slim de pass. Lindenboin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Francescone rent richting de bal. Ghirardi rent richting de bal. Francescone begaat een overtreding. Francescone krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eze 36%, Patético Tucumán 64%.
eze - Patético Tucumán 3:0

52e minuut.
Ladino kopt de bal weg. Waugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky is nu in balbezit. Buratti onderschept slim de pass. Buratti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De Genaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De Genaro geeft een hoge lob. Knauf probeert naar een medespeler te passen. Francescone rent richting de bal. Francescone draait met de bal, schiet en ... Remedi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Poggi kopt de bal weg. Kanevsky rent richting de bal. Waugh begaat een overtreding. Waugh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eze 52%, Patético Tucumán 48%.
eze - Patético Tucumán 3:0