Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.18
  • Stadion: Medway FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2736
Medway FC eze
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Hadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Raynanku onderschept slim de pass. Raynanku speelt de bal door. Ibarguren rent richting de bal. Ibarguren schiet op doel. Tatavitto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Francescone is nu in balbezit. Francescone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Redondo rent richting de bal. Redondo passt de bal zonder na te denken. Knauf bereikt de bal nog maar net als eerste. D´Anunzio onderschept slim de pass. D´Anunzio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Lazzarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadad is nu in balbezit. Cabanettes speelt de bal door. Francescone rent richting de bal. Francescone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ibarguren is nu in balbezit. Cabanettes verovert de bal door een tackle van achteren. Francescone is nu in balbezit. Francescone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Medway FC - eze 0:1

45e minuut.
Leani bereikt de bal nog maar net als eerste. De Genaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De Genaro speelt de bal door. Ibarguren rent richting de bal. Ibarguren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medway FC - eze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medway FC 65%, eze 35%.
Medway FC - eze 0:2

65e minuut.
Lazzarini passt de bal met de wreef. D´Anunzio is nu in balbezit. D´Anunzio geeft een lange en hoge pass. Shaffer rent richting de bal. Shaffer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Medway FC - eze 1:2

72e minuut.
De Genaro rent richting de bal. De Genaro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Raynanku de bal onder controle te krijgen. Hadad is nu in balbezit. Hadad geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kanevsky is nu in balbezit. Lazzarini verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarini passt de bal zonder na te denken. Baravalle rent richting de bal. Baravalle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medway FC 57%, eze 43%.
Medway FC - eze 1:2