Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 2
  • Stadion: mdr Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 638
mdr La Pica
541 Tactiek 343
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Ávila geeft een hoge lob. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Klungelig pakt Caridad de bal. Valente is nu in balbezit. Valente passt de bal zonder na te denken. Parra is nu in balbezit. Parra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Estrada kopt de bal weg. Ortuño probeert de bal aan de voet te houden. Ortuño met een sublieme pass. Madera geeft de bal voor. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Duijm geeft een lange en hoge pass. Estrada rent richting de bal. Adames begaat een overtreding. Adames krijgt een gele kaart. Estrada raakt geblesseerd tijdens het duel. Campos wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mdr 35%, La Pica 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mdr - La Pica 0:0

49e minuut.
Parra rent richting de bal. Malave rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parra. Parra krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Romero is nu in balbezit. Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een lange en hoge pass. Sarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarcos haalt uit met een fantastische trap. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Salcedo passt de bal zonder na te denken. Yánez is nu in balbezit. Yánez met een sublieme pass. Caridad is nu in balbezit. Caridad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Madera rent richting de bal. Madera met een sublieme pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - La Pica 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mdr 48%, La Pica 52%.
mdr - La Pica 1:0