Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuelan VISION Y PALABRA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Maldonado speelt de bal door. Domínguez is nu in balbezit. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama haalt uit met een fantastische trap. Scovino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Piñango de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. De la terga bereikt de bal nog maar net als eerste. De la terga passt de bal zonder na te denken. Marchán bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Maldonado geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pabón de bal onder controle te krijgen. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mejías de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pabón kopt de bal weg. Domínguez rent richting de bal. Ayala rent richting de bal. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De la terga kopt de bal weg. Palacio rent richting de bal. Palacio speelt de bal door. Marchán heeft problemen om de bal te vangen. Marchán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Becerra passt de bal in één keer door. Domínguez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pabón. Pabón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuelan 49%, VISION Y PALABRA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuelan - VISION Y PALABRA 0:0

50e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena rent richting de bal. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama rent richting de bal. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Inworp. Limardo met een snelle inworp. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Peláez met een snelle inworp. De la terga geeft een hoge lob. Marchán heeft problemen om de bal te vangen. Palacio rent richting de bal. Palacio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Esquivel speelt de bal door. Maldonado met een sublieme pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuelan - VISION Y PALABRA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuelan 46%, VISION Y PALABRA 54%.
Venezuelan - VISION Y PALABRA 0:1