Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FECECICA F.C. F.C. Dreamers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Espina geeft de bal voor. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliveros rent richting de bal. Oliveros draait met de bal, schiet en ... Moss probeert de bal aan de voet te houden. Torrealba bokst de bal weg.

9e minuut.
Andrus is nu in balbezit. Andrus passt de bal in één keer door. Rojo rent richting de bal. Rojo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FECECICA F.C. - F.C. Dreamers 1:0

15e minuut.
Andrus probeert naar een medespeler te passen. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oliveros krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FECECICA F.C. 46%, F.C. Dreamers 54%.
FECECICA F.C. - F.C. Dreamers 1:0

56e minuut.
Andrus geeft een lange en hoge pass. Oliveros rent richting de bal. Galea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galea krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Esquivel met een sublieme pass. Anzoátegui rent richting de bal. Galea is nu in balbezit. Anzoátegui is nu in balbezit. Anzoátegui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Esquivel kopt de bal weg. Scarpeccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss begaat een overtreding. Moss krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Sira met een snelle inworp. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oliveros krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Rojo is nu in balbezit. Esquivel is nu in balbezit. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo haalt uit met een fantastische trap. Camacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FECECICA F.C. 49%, F.C. Dreamers 51%.
FECECICA F.C. - F.C. Dreamers 1:0