Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-15 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 4
  • Stadion: DoMes3 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1557
DoMes3 F.C. Dreamers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Carrizo geeft een lange en hoge pass. Oliveros kopt de bal weg. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt draait met de bal, schiet en ... Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Canorea passt de bal met de wreef. Jaimes rent richting de bal. Jaimes passt de bal in één keer door. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt haalt uit met een fantastische trap. Camacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DoMes3 - F.C. Dreamers 1:0

31e minuut.
Canorea speelt de bal door. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes speelt de bal door. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Carrizo kopt de bal weg. Canorea is nu in balbezit. Moss tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moss krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Pulgar onderschept slim de pass. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes met een sublieme pass. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DoMes3 31%, F.C. Dreamers 69%.
DoMes3 - F.C. Dreamers 1:0

46e minuut.
Canorea met een sublieme pass. Pulgar rent richting de bal. Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaimes de bal. Jaimes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pulgar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaimes rent richting de bal. Jaimes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DoMes3 - F.C. Dreamers 2:0

56e minuut.
Moss met een sublieme pass. Daar is Anzoátegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Anzoátegui kopt de bal weg. Briceño rent richting de bal. Briceño passt de bal met de wreef. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jaimes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Savarino komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Oliveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliveros geeft een hoge lob. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss draait met de bal, schiet en ... Rojo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DoMes3 - F.C. Dreamers 2:1

75e minuut.
Canorea is nu in balbezit. Canorea passt de bal met de wreef. Savarino speelt de bal door. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DoMes3 46%, F.C. Dreamers 54%.
DoMes3 - F.C. Dreamers 2:1