Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clotilde City CF Ringuelet
352 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Quadri geeft een hoge lob. Inworp. Ogawa met een snelle inworp. Nardoski heeft problemen om de bal te vangen. Nardoski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Fabeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nardoski is nu in balbezit. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Campomar geeft een hoge lob. Daar is Dana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafpay is nu in balbezit. Trafpay schiet op doel. Valei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clotilde City - CF Ringuelet 1:0

32e minuut.
Fabeiro rent richting de bal. Nardoski met een sublieme pass. Daar is Dana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuquian is nu in balbezit. Cheuquian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clotilde City - CF Ringuelet 2:0

33e minuut.
Daar is Aruhuata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Peratta is nu in balbezit. Ascolani verovert de bal door een tackle van achteren. Ascolani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clotilde City - CF Ringuelet 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clotilde City 42%, CF Ringuelet 58%.
Clotilde City - CF Ringuelet 2:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogawa met een snelle inworp. Nardoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardoski geeft een hoge lob. Dana kopt de bal weg. Valei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cheuquian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuquian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clotilde City - CF Ringuelet 3:1

57e minuut.
Mastrangelo speelt de bal door. Trafpay is nu in balbezit. Ischia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ischia krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogawa met de inworp. Nardoski probeert naar een medespeler te passen. Cheuquian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuquian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Clotilde City - CF Ringuelet 4:1

71e minuut.
Nolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolli speelt de bal door. Adelsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsteen draait met de bal, schiet en ... Rogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nardoski met een sublieme pass. Fuse rent richting de bal. Fuse passt de bal zonder na te denken. Nardoski is nu in balbezit. Nardoski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clotilde City 51%, CF Ringuelet 49%.
Clotilde City - CF Ringuelet 4:1