Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.20
  • Stadion: Masrid912 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1387
Masrid912 CF Ringuelet
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Llop bereikt de bal nog maar net als eerste. Llop passt de bal zonder na te denken. Adelsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsteen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dezotti de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gandolfi heeft problemen om de bal te vangen. Llop bereikt de bal nog maar net als eerste. Llop speelt de bal door. Adelsteen is nu in balbezit. Adelsteen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Krupnick met een sublieme pass. Houary met een sublieme pass. Llop is nu in balbezit. Llop schiet op doel. Di Ricci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masrid912 - CF Ringuelet 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masrid912 60%, CF Ringuelet 40%.
Masrid912 - CF Ringuelet 0:1

47e minuut.
Ogawa is nu in balbezit. Luduena onderschept slim de pass. Luduena passt de bal in één keer door. Arrosi is nu in balbezit. Arrosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Quadri is nu in balbezit. Luduena verovert de bal door een tackle van achteren. Luduena passt de bal in één keer door. Daar is Arrosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrosi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Di Ricci met een sublieme pass. Daar is Nolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolli passt de bal zonder na te denken. Adelsteen is nu in balbezit. Adelsteen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masrid912 - CF Ringuelet 0:2

66e minuut.
Krupnick is nu in balbezit. Llop verovert de bal door een tackle van achteren. Llop probeert naar een medespeler te passen. Adelsteen rent richting de bal. Adelsteen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pechar onderschept slim de pass. Dezotti probeert de bal met de borst te controleren. Adelsteen is nu in balbezit. Llop rent richting de bal. Llop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pallero met een snelle inworp. Luduena is nu in balbezit. Luduena met een sublieme pass. Arrosi rent richting de bal. Arrosi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Llop de bal onder controle te krijgen. Pelayo rent richting de bal. Pelayo passt de bal met de wreef. Adelsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsteen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Masrid912 - CF Ringuelet 0:3

80e minuut.
Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pelayo de bal. Llop bereikt de bal nog maar net als eerste. Llop geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Roos geeft de bal voor. Klungelig pakt Bouchard de bal. Ogawa is nu in balbezit. Luduena verovert de bal door een tackle van achteren. Luduena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masrid912 55%, CF Ringuelet 45%.
Masrid912 - CF Ringuelet 0:3