Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Córdoba Beligck.f.c
Sweep Tactiek Vandas
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Civelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortnik onderschept slim de pass. Bortnik passt de bal met de wreef. Fabeiro heeft problemen om de bal te vangen. Fabeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Schossow met een sublieme pass. Flier is nu in balbezit. Flier met een sublieme pass. Fabeiro is nu in balbezit. Fabeiro schiet op doel. Beder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bucarey heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Córdoba - Beligck.f.c 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Córdoba 63%, Beligck.f.c 37%.
CA Córdoba - Beligck.f.c 0:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spregelburd met een snelle inworp. Bortnik rent richting de bal. Haded onderschept slim de pass. Haded passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Flier is nu in balbezit. Flier geeft een lange en hoge pass. Daar is Bucarey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumont is nu in balbezit. Dumont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Brown geeft de bal voor. Haded rent richting de bal. Civelli speelt de bal door. Alfaro Moreno is nu in balbezit. Alfaro Moreno schiet op doel. Petrati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Córdoba 55%, Beligck.f.c 45%.
CA Córdoba - Beligck.f.c 0:1