Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRU Taco y suela FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Miguens geeft een lange en hoge pass. Roman rent richting de bal. Roman speelt de bal door. Nudenberg is nu in balbezit. Nudenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rodini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Arruabarrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar geeft de bal voor. Daar is Viggiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viggiano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Roman rent richting de bal. Teglia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roman raakt geblesseerd tijdens het duel. Arruabarrena met een snel genomen vrije trap. Daar is Miguens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nudenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nudenberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Arruabarrena de bal. Gondell bereikt de bal nog maar net als eerste. Arruabarrena begaat een overtreding. Gondell raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

15e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft een hoge lob. Daar is Larivière, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viggiano is nu in balbezit. Viggiano draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Patiño met een harde bal richting middenveld. Klotz kopt de bal weg. Miguens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nudenberg is nu in balbezit. Nudenberg schiet op doel. Rodini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KRU - Taco y suela FC 1:0

22e minuut.
Arruabarrena rent richting de bal. Solari is nu in balbezit. Arruabarrena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arruabarrena krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Teglia onderschept slim de pass. Teglia met een sublieme pass. Viggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiano draait met de bal, schiet en ... Patiño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KRU - Taco y suela FC 1:1

27e minuut.
Aguilar geeft een lange en hoge pass. Teglia rent richting de bal. Arruabarrena onderschept slim de pass. Klotz is nu in balbezit. Klotz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Miguens bereikt de bal nog maar net als eerste. Klotz verovert de bal door een tackle van achteren. Klotz probeert naar een medespeler te passen. Nudenberg rent richting de bal. Nudenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRU - Taco y suela FC 2:1

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Esqueff neemt de hoekschop. Daar is Nudenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nudenberg haalt uit met een fantastische trap. Rodini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRU - Taco y suela FC 3:1

37e minuut.
Klungelig pakt Teglia de bal. Teglia geeft een lange en hoge pass. Maradona kopt de bal weg. Viggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coaquira trapt de bal weg. Gavilan rent richting de bal. Teglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Teglia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Viggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRU 51%, Taco y suela FC 49%.
KRU - Taco y suela FC 3:1

47e minuut.
Roman rent richting de bal. Gavilan is nu in balbezit. Gavilan geeft een hoge lob. Viggiano heeft problemen om de bal te vangen. Viggiano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gondell passt de bal zonder na te denken. Viggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggiano passt de bal zonder na te denken. Teglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Teglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Picazo passt de bal zonder na te denken. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona speelt de bal door. Viggiano rent richting de bal. Viggiano haalt uit met een fantastische trap. Patiño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Maradona speelt de bal door. Picazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picazo geeft de bal voor. Maradona rent richting de bal. Maradona passt de bal zonder na te denken. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRU 48%, Taco y suela FC 52%.
KRU - Taco y suela FC 3:1
KRU