Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.21
  • Stadion: manaos Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2072
manaos Beazil
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Pistoya is nu in balbezit. Antinanco onderschept slim de pass. Rigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinanco rent richting de bal. Antinanco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pistoya geeft een hoge lob. Inworp. Huck met de inworp. Rigler rent richting de bal. Rigler schiet op doel. Salomón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Boratyn geeft een hoge lob. Sica probeert naar een medespeler te passen. Del Valle rent richting de bal. Grondona verovert de bal door een tackle van achteren. Grondona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Beazil 1:0

26e minuut.
Rigler onderschept slim de pass. Antinanco rent richting de bal. Pistoya onderschept slim de pass. Rigler verovert de bal door een tackle van achteren. Rigler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sica verovert de bal door een tackle van achteren. Sica geeft de bal voor. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grondona onderschept slim de pass. Grondona haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manaos 53%, Beazil 47%.
manaos - Beazil 1:0

62e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. Inworp. Lúpica met de inworp. Beltran rent richting de bal. Beltran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lucesole passt de bal zonder na te denken. Lúpica bereikt de bal nog maar net als eerste. Caggiano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caggiano krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Inworp. Lúpica met een snelle inworp. Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Beltran verovert de bal door een tackle van achteren. Beltran geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinanco is nu in balbezit. Boratyn rent richting de bal. Antinanco verovert de bal door een tackle van achteren. Antinanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
manaos - Beazil 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manaos 52%, Beazil 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manaos - Beazil 1:1