Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.21
  • Stadion: Bombitas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1295
Bombitas Beligck.f.c
Normal Tactiek Vandas
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 24.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Cristini is nu in balbezit. Nobilo verovert de bal door een tackle van achteren. Nobilo speelt de bal door. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Spinelli is nu in balbezit. Flier onderschept slim de pass. Flier geeft een lange en hoge pass. Fabeiro rent richting de bal. Fabeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombitas - Beligck.f.c 0:1

16e minuut.
Silberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Schossow onderschept slim de pass. Schossow passt de bal in één keer door. Fabeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabeiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bombitas - Beligck.f.c 0:2

18e minuut.
Daar is Cristini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nobilo is nu in balbezit. Spinelli rent richting de bal. Spinelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abbondanzieri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cristini geeft een hoge lob. Marquardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquardt geeft een lange en hoge pass. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondanzieri is nu in balbezit. Spinelli onderschept slim de pass. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo draait met de bal, schiet en ... Petrati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombitas 53%, Beligck.f.c 47%.
Bombitas - Beligck.f.c 0:2

48e minuut.
Cristini rent richting de bal. Sbrocco verovert de bal door een tackle van achteren. Sbrocco met een sublieme pass. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Nobilo rent richting de bal. Nobilo met een sublieme pass. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli draait met de bal, schiet en ... Petrati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombitas - Beligck.f.c 1:2

78e minuut.
Nobilo is nu in balbezit. Nobilo passt de bal met de wreef. Spinelli rent richting de bal. Spinelli haalt uit met een fantastische trap. Petrati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bombitas - Beligck.f.c 2:2

82e minuut.
Silberstein is nu in balbezit. Schossow verovert de bal door een tackle van achteren. Schossow passt de bal met de wreef. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont schiet op doel. Benedetich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Rshiad is nu in balbezit. Rshiad passt de bal zonder na te denken. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli haalt uit met een fantastische trap. Petrati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombitas - Beligck.f.c 3:2

86e minuut.
Abbondanzieri rent richting de bal. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bortnik. Bortnik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombitas 60%, Beligck.f.c 40%.
Bombitas - Beligck.f.c 3:2