Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
villa san carlos Rough Diamonds FC
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 25.5
weak Schieten adequate
average Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Melipange verovert de bal door een tackle van achteren. Melipange geeft een lange en hoge pass. Satin kopt de bal weg. Dotto is nu in balbezit. Dotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Esmendi geeft een lange en hoge pass. Daar is Capdevielle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorchilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorchilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Moggi passt de bal in één keer door. Esmendi probeert de bal aan de voet te houden. Satin is nu in balbezit. Satin schiet op doel. Todeschini kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Garello passt de bal in één keer door. Satin rent richting de bal. Dotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotto draait met de bal, schiet en ... Cunille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
villa san carlos - Rough Diamonds FC 0:1

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parada met de inworp. Lodeiro is nu in balbezit. Lodeiro draait met de bal, schiet en ... Constantino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
villa san carlos - Rough Diamonds FC 1:1

31e minuut.
Gulden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amarilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toselli is nu in balbezit. Toselli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villa san carlos 51%, Rough Diamonds FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
villa san carlos - Rough Diamonds FC 1:1

54e minuut.
Raynanku kopt de bal weg. Daar is Toselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dotto met een sublieme pass. Satin bereikt de bal nog maar net als eerste. Satin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
villa san carlos - Rough Diamonds FC 1:2

57e minuut.
Moggi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gaboto de bal onder controle te krijgen. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorchilo is nu in balbezit. Chorchilo schiet op doel. Constantino bokst de bal weg.

72e minuut.
Cunille speelt de bal door. giovaninni kopt de bal weg. Percoco probeert de bal aan de voet te houden. Dotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
villa san carlos - Rough Diamonds FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villa san carlos 53%, Rough Diamonds FC 47%.
villa san carlos - Rough Diamonds FC 1:3